Data: 2005-02-28 13:53:06
Temat: Re: biszkopt (cisze sie!)
Od: "A.L." <a...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
eM napisał(a):
> Zdjecia, zdjecia. Pamietam o obietnicy i niedlugo Ci moj pysk wysle
> :-), sama zreszta tez bym chciala Cie i cala Twoja rodzine zobaczyc :-)
Da sie zrobic ;)
>
>>A przepis był inspirowany przepisem Jini (wielkie dzięki za przepis):
>>http://tinyurl.com/4bd6h
>
> Oj, na pierwszy rzut oka brzmi skomplikowanie i pracochlonnie. Na drugi
> rzut oka brzmi terapeutycznie i pysznie. Wydrukowane :-). Te jablka do
> musu sa smazone czy gotowane? Z cukrem? Jak dobrze rozumiem galaretki
> celowo rozpuszczone w 1/2 szklanki wody.
Nie jest jakos strasznie pracochlonny, raczej przecietnie. Jablka starte
na tarce i przesmazone z cukrem. Galaretki rozpuszczone w 1/2 szkl.
wody, a mi i tak nie chcialy stezec. Przy okazji pietnuje firme
"Cykoria", bo ich galaretki sa wyjatkowo oporne pod wzgledem
rozpuszczania jak i tezenia. Ciebie, eM, "Cykoria" raczej nie dotyczy,
ale to tak przy okazji.
--
Pozdrawiam,
Ania
|