Data: 2005-02-03 14:50:29
Temat: Re: cannelloni ??
Od: "kother" <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
własnie walcze w kuchni z cannelloni. wrzuciłam puszke pomidorow bez skorki,
z dwiema łyzkami przecieru, oregano, czosnek, cebula sol, pieprz, oliwe i
wszystko zmiksowalam i pewnie trzeba to bedzie podusic. miesko sie smazy z
czosnkiem i cebulka, miesko mam od babci takie pachnace-wiejskie bez
porownania z tym co czasem zmuszona bylam kupowac w sklepie( dotad musialam
radzic sobie bez maszynki do mielenia) Jak ktos chce cos zasugerowac to
prosze bo to ostatnia szansa ;)
jesli chodzi o testowanie przepisow z internetu, bo mam pecha i
tyle..ostatnio chcialam upiec keksa i "googluje" znajduje przepis, robie i
klapa:( dlatego moje pytanie skierowalam do Was
> Prosze o porade,
> Widzialam kiedys na zdjeciu zapiekany makaron(cannelloni ) z nadzieniem
> miesnym w jasnym sosie, wiec postanowiłam cos podobnego zrobic. Kupiłam
> takowy makaron, mieso mielone wieprzowe, ser saint agur, mozarelle biała,
i
> taką w serwadce. Poniewaz nigdy tego nie gotowałam wolalabym skorzystac z
> wyprobowanego przez Was przepisu i z Waszych rad. Jakich przypraw urzyc?
>
>
> pozdrawiam Monika
>
>
|