Data: 2012-02-27 12:33:20
Temat: Re: carpaccio wołowe
Od: "gosmo" <t...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Zenek" <t...@p...pl> napisał w wiadomości
news:ji8rjj$vbb$1@news.dialog.net.pl...
> W dniu 2012-02-24 14:57, medea pisze:
>> Zawsze byłam przekonana, że carpaccio wołowe robi się z polędwicy
>> wołowej, ale ostatnio się zdziwiłam, bo pan w sklepie w dziale mięsnym
>> (to akurat w supermarkecie było) stwierdził, że oni robią takie gotowe
>> plastry do carpaccio z ligawy. Chyba coś nie tak? Z ligawy to raczej nie
>> będzie takie delikatne? Do tej pory carpaccio zdarzało mi się jeść tylko
>> w knajpkach, więc pewności nie mam.
>> Ewa
> Moj ojciec nie je surowego miesa bo mowi ze napatrzyl sie juz na tasiemce
> i inne ropbactwo w rzezni.
Powiedz w której, będziemy omijali ;)
Nie ma to jak tatar.
|