| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!.POSTED!not-for From: Robson <r...@...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: czy potrzeba pasteryzować? Date: Thu, 15 Sep 2011 10:48:22 +0200 Organization: http://onet.pl Lines: 10 Message-ID: <j4se4n$cul$1@news.onet.pl> References: <j4pue9$11k$1@news.onet.pl> <j4pvnr$3qb$2@news.onet.pl> <bsztooxay720$.6ru51xqbw70b$.dlg@40tude.net> NNTP-Posting-Host: 62.233.192.4 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1316076503 13269 62.233.192.4 (15 Sep 2011 08:48:23 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 15 Sep 2011 08:48:23 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:6.0.2) Gecko/20110902 Thunderbird/6.0.2 In-Reply-To: <bsztooxay720$.6ru51xqbw70b$.dlg@40tude.net> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:337785 Ukryj nagłówki > Bo pewno robisz z Żelfixem czy innymi takimi - one mają konserwant. | |
Zobacz także