Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia do ciasteczko-znawcow, alternatywa cukru Re: do ciasteczko-znawcow, alternatywa cukru

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: do ciasteczko-znawcow, alternatywa cukru

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newshub.sdsu.edu
!tethys.csu.net!nntp.csufresno.edu!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-post-01!supernews.com
!corp.supernews.com!not-for-mail
From: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: do ciasteczko-znawcow, alternatywa cukru
Date: Tue, 08 Mar 2005 16:22:50 -0800
Organization: Posted via Supernews, http://www.supernews.com
Message-ID: <1...@c...supernews.com>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.7.2)
Gecko/20040804 Netscape/7.2
X-Accept-Language: en-us, en, pl
MIME-Version: 1.0
References: <d0kimr$r27$1@atlantis.news.tpi.pl> <1...@c...supernews.com>
<d0l7oq$97f$1@nemesis.news.tpi.pl> <1...@c...supernews.com>
<d0ldu1$f0i$1@atlantis.news.tpi.pl>
In-Reply-To: <d0ldu1$f0i$1@atlantis.news.tpi.pl>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Complaints-To: a...@s...com
Lines: 27
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:234286
Ukryj nagłówki

Chesky wrote:
> Magdalena Bassett napisał(a):
>
>> ten słód, ktory wspominam, jest to słód browarski, z kaszy
>> jeczmiennej. Uzywa sie przy wyrobie piwa lub jest jego ubocznym
>> produktem, nie jestem pewna. W USA mozna w kazdym sklepie kupic, jest
>> dodawany do slodzenia mlecznych shake'ow. Moze w Polsce w sklepach ze
>> zdrowym jedzeniem albo z produktami browarskimi?
>
>
> wnioskuje wiec iz jest to tylko slodzik jak w przypadku miodu,
> co mi rowniez nie rozwiazuje sprawy lekkiego stwardniecia po ostygnieciu.
> co myslisz o dodaniu zelatyny? idei zaczerpinietej w robieniu slodkiego
> salcesonu...
>
> -

Nie bardzo widze to rozwiazanie z zelatyna...ale najpierw mi powiedz,
czy te ciasteczka maja sluzyc jako posilek/male conieco w czasie
wakacji? jaki jest powod, ze nie chcesz ich piec? Czy po prostu bardzo
lubisz smak nie pieczonych? jesli tak, moze ten baton energetyczny Ci
sie przyda? wiazacym skladnikiem sa mielone bakalie:


http://puszkkka.spinacz.pl/przepis.php3?id=1985

Magdalena Bassett

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.03 Chesky
09.03 Magdalena Bassett
09.03 A.L.
09.03 Krysia Thompson
09.03 Chesky
09.03 A.L.
09.03 Chesky
09.03 Chesky
09.03 Chesky
09.03 Krysia Thompson
09.03 Chesky
09.03 @nn
09.03 emilia
09.03 katarzyna ms
10.03 Chesky
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6