Data: 2007-09-26 15:04:24
Temat: Re: flądra smażona? jak?
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jacek Ostaszewski pisze:
> Dobrydzień!
>
> Kolejny raz skusiłem się na tuszki flądry. Poprzednie próby nie były
> specjalnie udane, dlatego dzieli je od siebie rok może. Ale - no nie
> wytrzymałem - kupiłem.
> Marzy mi się taka jak ze smażalni nad morzem. Da się tak zrobić, albo
> blisko tego?
> Albo inaczej, ale jakoś tak miło, co?
>
Posolić w środku i na zewnątrz, obtoczyć w pszennej mące, smażyć w
głębokim oleju. Tylko taki sposób nie zabija smaku tej ryby. Jajo i
panierka precz!
--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm
|