Data: 2007-09-26 15:24:54
Temat: Re: flądra smażona? jak?
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Konrad Kosmowski pisze:
> ** Jacek Ostaszewski <p...@o...pl> wrote:
>
>> Kolejny raz skusiłem się na tuszki flądry. Poprzednie próby nie były
>> specjalnie udane, dlatego dzieli je od siebie rok może. Ale - no nie
>> wytrzymałem - kupiłem. Marzy mi się taka jak ze smażalni nad morzem.
>
> Stary olej? :)
>
>> Da się tak zrobić, albo blisko tego? Albo inaczej, ale jakoś tak miło, co?
>
> Oczyścić, oprószyć mąką z obu stron, doprawić,
Wystarczy sama sól - po co zagłuszać wspaniały smak tej ryby?
--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm
|