Data: 2007-05-12 19:35:34
Temat: Re: gotowanie ryżu/ziemniaków - co zamiast soli?
Od: Konrad Kosmowski <k...@k...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
** Bremse wrote:
> O połowie rzeczy nie wiedziałem, że istnieją lub że są do jedzenia
> (goździki, kardamon, szalotki).
I tam. To się dowiedz, to nie jakaś wiedza kosmiczna. ;p Szczególnie,
że musisz, z tego co napisałeś, nauczyć się sensownie i zdrowo
odżywiać. IMHO tego powinni uczyć w szkole na wuefie. ;p
> Coś mi się zdaje, że będę musiał się wreszcie nauczyć gotować. No
> chyba, że masz też tak kulinarnie utalentowaną siostrę* na zbyciu.
> Jeśli jest blondynką, rozmiar buta 36-39 i lubi czeskie kino, to
> wezmę za dwa wielbłądy, ewentualnie patelnię (czy co tam chcesz)
> dorzucę. W każdym bądź razie dziękuję za odnośnik do strony z
> filmikami z instrukcjami gotowania dla opornych.
Siostry nie mam hehe, ew. bratową ale nie wiem co na to brat (tzn.
właściwie wiem dokładnie). ;p
--
+ ' .-. .
, * ) )
http://kosmosik.net/ . . '-' . kK
|