| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed.silweb. pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Bartek Mikuła" <B...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak ubić pianę z białek Date: Wed, 5 Oct 2005 09:16:33 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 18 Message-ID: <dhvulj$i11$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <dhvu72$72o$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: ebj243.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1128496627 18465 83.22.199.243 (5 Oct 2005 07:17:07 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 5 Oct 2005 07:17:07 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:249318 Ukryj nagłówki ubij najpierw same jajka i dodaj szczypte soli ona je usztywni i powoli | |
Zobacz także