Data: 2005-08-05 06:09:25
Temat: Re: jogurty a żelatyna
Od: "Martka" <b...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "waldek" <x...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dcu9g4$4ro$1@inews.gazeta.pl...
>
> >
> > wydawalo mi sie, ze dosc jasno napisalam skad ta konsystencja.......
> ===
> Rzecz jasna. Kwaśne mleko przypomina ci galaretę?
>
nie calkiem. nie twierdze rowniez, ze jogurt wyglada jak kwasne mleko. ten
bakomy rowniez.
twierdze natomiast, ze ta niespotykana i w ogole ektraordynaryjna
konsystencja jogurtu naturalnego bakomy wynika z tego, ze on krzepnie w
kubku i nikt go potem nie miesza, belta, potrzasa. i cala tajemnica
--
pzdr
marta
http://lilypie.com/baby3/030327/3/4/1/+0
|