Data: 2005-08-06 23:05:22
Temat: Re: jogurty a żelatyna
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le dimanche 7 ao?t 2005 ? 00:38:56, dans <dd3e69$bai$1@inews.gazeta.pl> vous écriviez
:
>> > To jak skomentujesz list Zenona Grodzkiego (pi?ty w tym w?tku)?
> Message-ID: <s...@l...blaszak.dom> z 05-08-05 21:23.
Dzieki :)
> Potwierdzam. Jogurtu Bakomy uzywam jako startera do jogurtu domowego.
> Nie dodaje do mleka ani mleka w proszku, ani tym bardziej zelatyny
> a jogurt mimo to jest gesty.
Wystarczy przeciez pozwolic na dluzsza fermentacje. Jogurt wtedy
zgestnieje, nie do przesady, ale zgestnieje. Zenon nie napisal ze
musial jogurt nozem kroic :)
Ewcia
--
Niesz
|