Data: 2012-06-11 17:32:48
Temat: Re: kEczAp
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 11 Jun 2012 08:34:13 +0200, Nixe napisał(a):
> "lamia" <l...@p...pl> napisał w wiadomości
> news:jr2uon$qsm$1@node2.news.atman.pl...
>
>> Toteż zastanawia mnie, jakim cudem ( - cudem chemii oczywiście) rozpoczęty
>> ketchup mógł stać ROK i nie mieć żandych znaków mieszkańców czy zpesucia
>> (i pięknie pachnieć - jak świeżutki).
>
> Podobnie jak powidła śliwkowe mojej mamy.
> O kapuście kiszonej nie wspominając.
> Ileż tam musi być chemii ...
>
Chcesz powiedzieć, że NAPOCZĘTE powidła czy kapusta się nie psują? -
ojjj....
--
XL
|