| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Konrad Kosmowski <k...@k...net> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kruchosc miesa gulaszowego - od czego zalezy Date: Fri, 2 Nov 2007 17:46:43 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 28 Message-ID: <j...@k...net> References: <fgfdar$eb8$1@nemesis.news.tpi.pl> <fgfj9g$p91$2@atlantis.news.tpi.pl> <w...@n...gazeta.pl> <h...@k...net> <fgfk5c$smo$2@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: dkc180.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1194022516 2085 83.24.6.180 (2 Nov 2007 16:55:16 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Nov 2007 16:55:16 +0000 (UTC) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:304914 Ukryj nagłówki ** Ikselka <i...@p...onet.pl> wrote: | |
Zobacz także