| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!.PO STED!not-for-mail From: "Stokrotka" <o...@a...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: olej czy smalec? Date: Thu, 10 Mar 2011 19:54:42 +0100 Organization: http://onet.pl Lines: 14 Message-ID: <ilb6pq$1tq$1@news.onet.pl> References: <4d73803c$0$2437$65785112@news.neostrada.pl> <4d740f70$0$2457$65785112@news.neostrada.pl> <il8m83$9lb$1@news.onet.pl> <4d783b6f$0$2443$65785112@news.neostrada.pl> <4d78912f$0$2452$65785112@news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: apn-77-113-44-214.dynamic.gprs.plus.pl X-Trace: news.onet.pl 1299783291 1978 77.113.44.214 (10 Mar 2011 18:54:51 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 10 Mar 2011 18:54:51 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Antivirus: avast! (VPS 091009-0, 2009-10-09), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:335211 Ukryj nagłówki >> Czysty olej palmowy. Idealny do smażenia, konsystencja od ciekłej do | |
Zobacz także