Data: 2009-12-18 13:40:34
Temat: Re: peklowanie
Od: "flower" <f...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "kogutek" <k...@o...pl> napisał w wiadomości
news:7b19.000001de.4b2b82db@newsgate.onet.pl...
> > kogutek pisze:
> > Nie prościej zrobić w wędzarni 85 stopni i wyłączyć wędzarnię
> > > jak w środku mięsa zrobi się 72 do 75 stopni. Od dawna tak robię.
Jakość
> > > wędzonek jest przy takiej metodzie dużo wyższa bo nic z nich nie
przechodzi do
> > > wody.
> >
> > Jasne, że prościej. Wędzarnia jest w każdym mieszkaniu, a garnek z wodą
> > nie każdy ma.
> >
> > th
> > --
> W takim razie powinienem zrezygnować z wędzenia nowoczesną wędzarnią w
> mieszkaniu i zacząć wędzić w beczce? Nie mój problem że inni nie mają
takich
> wędzarni jak moja. Jest XXI wiek który zobowiązuje nowoczesnych ludzi do
> stosowania nowoczesnych rozwiązań. Jak ktoś chce się truć mięsem uwędzonym
ma
> działce to niech się truje. Mniejsza konkurencja na rynku pracy będzie.
Zaraz, bo się pogubiłem.
Masz wędzarnię w mieszkaniu? A jak to wygląda? I czym się różni wędzenie od
tego tradycyjnego, że się tym nie truje, a tradycyjnym - tak?
--
"Żałuj za dowcipy, synu!"
Tytus, Romek i A'Tomek, ks. VIII
|