Data: 2002-10-07 17:57:21
Temat: Re: porto - ratunku
Od: Ania Nieszkowska <n...@n...fr>
Pokaż wszystkie nagłówki
Do potraw najczesciej uzywa sie czerwonego (bo i istnieja biale i zolte =
ruby). Mysle ze marka sie specjalnie nie liczy bo i to tak prawdopodobnie do
doprawienia sosu, ale powinno byc na nim napisane "Tawny". Innym nie ufaj...
ania
>
> Piknie dziękuję za porady i zrozumienie. Lecę po porto do odległego sklepu.
> Ponieważ nie dostałem dyspozycji co do rodzaju owego porto (a dowiedziałem
> sie od Was że jest kilka) - nie będę mógł szybko wrócić (konsultacje!!!) a
> jak wrócę, to bez porto (bo jakie miałbym kupić?!).
> Mam dwie godziny co najmniej. Wpadnę do............
> Jesteście cudowni.
> Roześmiany maż
|