Data: 2010-10-29 12:58:31
Temat: Re: przywieranie chleba do blaszki
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Misiek" <p...@o...pl> wrote in message
news:4ccabcc6$0$21002$65785112@news.neostrada.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:4ccab087$0$20998$65785112@news.neostrada.pl...
>>
>> "Julia" <r...@o...pl> wrote in message
>> news:4ccaad94$0$20991$65785112@news.neostrada.pl...
>>
>> Margaryna, tarta bułka.
>
> zadna margaryna :-)
> maslo, bulka tarta lub maka...
> U mnie tez nigdy nie przywieral, ale ja pieke w zwyklych (nie teflonowych)
> blachach
Masło lepsze od margaryny, ale droższe. Za to zimna margaryna łatwa do
naniesienia.
|