Data: 2014-05-27 18:56:13
Temat: Re: pstrąg zapiekany w chlebie
Od: "Chiron" <c...@o...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "FEniks" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:53830aeb$0$2360$65785112@news.neostrada.pl...
>W dniu 2014-05-25 23:53, Chiron pisze:
>>
>> Jestem wegetarianinem, ale ten pstrąg to prezent na 30 wspólnych lat:-)
>> Tak, kiedyś smakował- może i tym razem się skuszę? Wtedy podali w
>> restauracji- i tak naprawdę- pamiętam tylko, że był super.
>> Będę się upierał przy chlebie- tylko proszę o trochę pomocy:-)
>>
>
> Z podobnych rzeczy to robiłam tylko łososia w cieście francuskim. Ale
> znalazłam taki przepis z ciastem drożdżowym, może się przyda:
>
> http://przygodywkuchni.blogspot.com/2011/12/ryba-w-c
iescie-drozdzowym.html
>
> Jedna uwaga - jeśli robisz w jakimkolwiek cieście, to musisz bardzo
> uważać, żeby dobrze rybę wyfiletować z ości. Wygrzebywanie ich w trakcie
> jedzenia zepsuje cały urok kolacji. ;)
>
No wiem:-). Pstrągi najlepiej kupić w gospodarstwie rybackim- i jeszcze
wyfiletują
--
Chiron
|