Data: 2002-03-04 01:04:28
Temat: Re: szyncle wlowe ?
Od: "Slavek Siegmund" <s...@s...ca>
Pokaż wszystkie nagłówki
Herbatko,
Tak przygladam sie tej dyskusji i zastanawiam sie o co chodzi.
Jesli masz cienko pokrojona wolowine to zawsze mozesz zrobic zraziki w sosie
lub jesli jest jeszcze bardziej cienko i duze platy to zraziki zawijane.
pozdrawiam Cie serdecznie
Slav
"Herbatka" <b...@d...com.pl> wrote in message
news:001501c1c2fb$05225340$0200a8c0@tea...
> Bradzo dziekuje, ale sek w tym, ze sznycle sie nie nadaja na steki - one
sa
> cieniutkie, potraktowanie ich jak steka byloby barbarzynstwem wobec
sznycli
> i stekow :-P
> Herbatka
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
|