| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.provider.pl!not-for-mail From: medea <e...@p...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Zdradźcie mi sekret bakłażanów Date: Sat, 12 Aug 2006 22:57:26 +0200 Organization: Provider Lines: 13 Message-ID: <eblfb3$48a$1@proxy.provider.pl> NNTP-Posting-Host: 10.66.7.7 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: proxy.provider.pl 1155416227 4362 10.66.7.7 (12 Aug 2006 20:57:07 GMT) X-Complaints-To: t...@p...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 12 Aug 2006 20:57:07 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.6 (Windows/20050716) X-Accept-Language: pl, en-us, en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:275348 Ukryj nagłówki Zrobiłam dzisiaj bakłażany faszerowane takim nadzieniem gołąbkowym - ryż | |
Zobacz także