następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!opal.futuro.pl!news.internetia.pl!not-f or-mail From: "darkblue" <n...@n...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: jak przygotowujecie pieczonego KRÓLIKA? Date: Mon, 25 Apr 2011 15:58:10 +0200 Organization: Netia S.A. Lines: 12 Message-ID: <ip3v54$iqi$1@mx1.internetia.pl> NNTP-Posting-Host: 77-253-193-170.adsl.inetia.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: mx1.internetia.pl 1303740388 19282 77.253.193.170 (25 Apr 2011 14:06:28 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 25 Apr 2011 14:06:28 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8089.726 X-Tech-Contact: u...@i...pl X-EsetScannerBuild: 9096 X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8089.726 Importance: Normal X-Priority: 3 X-Server-Info: http://www.internetia.pl/ X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:335839 Ukryj nagłówki kupiłem po wielu latach "niejedzenia" tusze z królika. |
Zobacz także