następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!.POSTED!not-for-mail From: "lamia3c" <l...@t...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: mokry sernik jak Date: Sun, 21 Apr 2013 00:24:24 +0200 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 6 Message-ID: <kkv4h3$353$1@node2.news.atman.pl> NNTP-Posting-Host: 89-69-142-160.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node2.news.atman.pl 1366496611 3235 89.69.142.160 (20 Apr 2013 22:23:31 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 20 Apr 2013 22:23:31 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Importance: Normal X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8089.726 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8089.726 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:350765 Ukryj nagłówki nie robię ciast a chciałabym zrobić sernik i zależy mi aby był mokry - taki |
Zobacz także