Temat | Od |
![]() |
Liczba odpowiedzi |
561. + Sól nie jest szkodliwa? | Trefniś | 2015-02-28 21:10:10 | 3 |
562. + Flaki | s...@g...com | 2015-02-28 00:31:17 | 3 |
563. + Skąd Ona ma tyle czasu ? | s...@g...com | 2015-02-28 00:00:21 | 9 |
564. + Formowanie chleba w bochenki ciekawą metodą | Pszemol | 2015-02-27 18:49:24 | 2 |
565. + Koszyki do wyrastania chleba | Pszemol | 2015-02-25 14:28:10 | 2 |
566. + Zakwas chlebowy - ile wody? ile czekac? jaka make? | Pszemol | 2015-02-23 22:35:22 | 19 |
567. O przechowywaniu tego, co bardzo kochamy :-) | XL | 2015-02-20 00:31:31 | 0 |
568. + Herbata z kubasa... | XL | 2015-02-19 18:31:06 | 2 |
569. + Gluten nie jest szkodliwy, poza celiakią? | Trefniś | 2015-02-19 10:04:15 | 321 |
570. + Patriotyzm narodowy a kuchnia polska | Stefan | 2015-02-17 19:06:13 | 408 |
571. + Czym ostrzyć :-) | XL | 2015-02-16 21:58:14 | 14 |
572. + Bigos dla Iwanosa | s...@g...com | 2015-02-16 11:50:29 | 142 |
573. + Noże ceramiczne | s...@g...com | 2015-02-14 22:08:47 | 38 |
574. + Chleb pszenny z dodatkiem czarnych oliwek z puszki | Pszemol | 2015-02-14 20:07:29 | 8 |
575. + Jaką patelnię lupić? | Adam | 2015-02-14 16:36:38 | 508 |
576. + Dieta przy stwardnieniu rozsianym | s...@g...com | 2015-02-14 12:50:24 | 20 |
577. + Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki? | Pszemol | 2015-02-11 14:05:12 | 348 |
578. Gdyby ktoś chcial zmierzyć pH swojego chlebowego zakwasu lub pH swojego ciasta... | Pszemol | 2015-02-11 13:52:25 | 0 |
579. + Błędy przy pieczeniu chleba pszennego | Pszemol | 2015-02-09 21:16:18 | 173 |
580. + Jak się ma tycie i szczuplenie do E= mc kwadrat? | Stokrotka | 2015-02-09 11:54:29 | 4 |