Data: 2004-01-20 22:17:27
Temat: żurek
Od: "walkie!" <walkie_wywal_to@to_tez_wywal_wroclaw.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
temat żurku powraca ostatnio na grupę jak bumerang, tak przegladałam te
wątki i nie znalazłam odpowiedz na mój problem.
zakwasu w domu nie robie, kupuje od "baby" ;)
tylko tym razem miałam jakos malo kwasny ten zakwas a mimo to ugotowalam
zurek. no i zupa wyszla IMO za malo kwasna - czy ktos moze zna sposob
jak poprawic smak potrawy? w sumie nie jest zly ale gdyby mocniej
zakwasic to byloby niebo w gebie a tak to jest taka troche nijaka. :(
--
* Justyna - walkie!
* http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
* http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
* Nawet ząb bywa wstawiony!
|