| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Max <k...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Ciasto i wielkość blachy Date: Sat, 23 Dec 2006 16:08:31 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 18 Message-ID: <emjgpa$rkj$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: c71-62.icpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1166886506 28307 62.21.71.62 (23 Dec 2006 15:08:26 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 23 Dec 2006 15:08:26 +0000 (UTC) X-Sender: QYncefXoeWSW3nAGxzpeGQI1qJioE6b3 User-Agent: Thunderbird 1.5.0.9 (Windows/20061207) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:286599 Ukryj nagłówki Witam jestem początkującym w tej dziedzinie. Czy zakalec moze powstac | |
Zobacz także