| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.internetia. pl!not-for-mail From: "michalek" <m...@g...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Czy ma sens żelfix do przecieru owocowego na zimno? Date: Sun, 13 Jul 2008 10:46:13 +0200 Organization: Netia S.A. Lines: 21 Message-ID: <g5cfko$j02$1@mx1.internetia.pl> NNTP-Posting-Host: 77-253-82-88.adsl.inetia.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: mx1.internetia.pl 1215939032 19458 77.253.82.88 (13 Jul 2008 08:50:32 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 13 Jul 2008 08:50:32 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 X-Tech-Contact: u...@i...pl X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-Priority: 3 X-Server-Info: http://www.internetia.pl/news/ X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:314259 Ukryj nagłówki Mam 9kg mali do przerobienia. Chciałbym to zrobić w miarę | |
Zobacz także