| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!.POSTED!not-for-mail From: medea <x...@p...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak przechować świeże zioła? Date: Mon, 20 Jun 2011 12:57:18 +0200 Organization: http://onet.pl Lines: 5 Message-ID: <itn92e$1gr$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: aede114.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1308567438 1563 79.186.82.114 (20 Jun 2011 10:57:18 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 20 Jun 2011 10:57:18 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.17) Gecko/20110414 Thunderbird/3.1.10 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:336506 Ukryj nagłówki Czy posiekany koperek lub pietruszkę wystarczy posolić i trzymać w | |
Zobacz także