Data: 2005-03-05 17:11:19
Temat: Lody
Od: "pusiak" <p...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam.
Od jakiegoś czasu robie lody z Kuchni bez tajemnic autorstwa Macieja Kuronia.
Wychodzą bardzo dobre. Polecam. Raz też robiłam lody optymalne - również bardzo
dobre.
Jednak za każdym razem mrożą się na kamień. Próbowałam regulować na wyższą
temperaturę zamrażarkę ale bez rezultatu.Popsułam sobie nawet łyżkę do lodów.
Czy jest jakiś sposób na to, by lody własnej roboty się tak mocno nie mroziły?
Bo zaczynam powoli mniemać, że te kupne mają w sobie jakiś specyfik, który nie
pozwala im sie zmrozić na kamień.
pozdrawiam
pusiak z pysznymi czekoladowymi lodami w zamrażarce
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|