Data: 2005-03-05 17:26:23
Temat: Re: Lody
Od: piotr <t...@n...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
pusiak wrote:
> Witam.
> Od jakiegoś czasu robie lody z Kuchni bez tajemnic autorstwa Macieja Kuronia.
> Wychodzą bardzo dobre. Polecam. Raz też robiłam lody optymalne - również bardzo
> dobre.
> Jednak za każdym razem mrożą się na kamień. Próbowałam regulować na wyższą
> temperaturę zamrażarkę ale bez rezultatu.Popsułam sobie nawet łyżkę do lodów.
>
> Czy jest jakiś sposób na to, by lody własnej roboty się tak mocno nie mroziły?
> Bo zaczynam powoli mniemać, że te kupne mają w sobie jakiś specyfik, który nie
> pozwala im sie zmrozić na kamień.
>
> pozdrawiam
> pusiak z pysznymi czekoladowymi lodami w zamrażarce
>
to dlatego że wzorujesz się na kuroniu toż to neptyk kulinarny jego
przepisy to zwykłe przedruki ale żeby nie być gołosłownym podaj przepis
jak robisz te lody wtedy będe mógł coś doradzić
|