Data: 2015-03-30 21:18:13
Temat: Odp: jaki blender do orzechow ?
Od: "@" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:146xrmokkfp3l$.if5iwis3eec3.dlg@40tude.net...
> Dnia Sat, 28 Mar 2015 23:13:50 +0100, @ napisał(a):
>
>> zeby sie nie "dlawil"
>> przy robieniu masla z orzechow czy migdalow.
>
> Nie ma takiej możliwości, żeby się nie dławił.
> Co zaś do samego rodrabniania na sucho - trzeba dodać nieco bułki tartej
> lub kaszy manny, która wchłonie tłuszcz z orzechów i nie będą się zlepiać
> w
> tłustą bryłę.
Niestety nie moge - zmiksowane orzechy lub pestki beda wykorzystane do
przepisow na potrawy bezglutenowe.
Pozdrawiam
@
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
http://www.avast.com
|