Data: 2015-04-02 21:13:10
Temat: Odp: jaki blender do orzechow ?
Od: "@" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "FEniks" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:551d9263$0$2210$65785112@news.neostrada.pl...
>W dniu 2015-04-02 o 19:34, Jarosław Sokołowski pisze:
>> To dość ostra norma. Zdaje się, że łatwo ją przekroczyć już na "etapie
>> rolniczym". Bo gryka jak śnieg biała może być na polu przetykana zbożem
>> rozmaitem, pozostałą po poprzednich zasiewach pszenicą, a to znowuż
>> żytem.
>
> Stąd właśnie ten strach przed owsem także.
Raczej bardziej z zanieczyszczen glutenem na etapie produkcji. zaklady
wytwarzajace platki czy maki bezglutenowe musza miec osobna linie
produkcyjna.
Pozdrawiam
@
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
http://www.avast.com
|