Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Autorski przepis na rosół Re: Autorski przepis na rosół

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Autorski przepis na rosół

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!.POSTED!not-for-mail
From: Paulinka <p...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Autorski przepis na rosół
Date: Sat, 14 Apr 2012 19:51:09 +0200
Organization: ATMAN - ATM S.A.
Lines: 25
Message-ID: <jmcdeg$e8n$3@node2.news.atman.pl>
References: <jm9q4g$di0$1@usenet.news.interia.pl> <jmbut9$t3s$1@inews.gazeta.pl>
<jmc2js$gks$1@inews.gazeta.pl>
<1d4ya9856vjrq$.xoxsx7qaqxe3.dlg@40tude.net>
<jmc9f7$a5d$1@node2.news.atman.pl> <jmcalh$48k$1@news.icm.edu.pl>
<jmcb4e$c3c$1@node2.news.atman.pl> <jmcbve$jq9$1@usenet.news.interia.pl>
<nwwdnugi8lsb.1gh846m5ac374$.dlg@40tude.net>
NNTP-Posting-Host: host-188-122-10-237.finemedia.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: node2.news.atman.pl 1334425872 14615 188.122.10.237 (14 Apr 2012 17:51:12
GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 14 Apr 2012 17:51:12 +0000 (UTC)
User-Agent: Thunderbird 2.0.0.24 (Windows/20100228)
In-Reply-To: <nwwdnugi8lsb.1gh846m5ac374$.dlg@40tude.net>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:344835
Ukryj nagłówki

Ikselka pisze:
> Dnia Sat, 14 Apr 2012 19:25:36 +0200, jerzy.n napisał(a):
>
>> Użytkownik "Paulinka" <p...@w...pl> napisał w
>> wiadomości news:jmcb4e$c3c$1@node2.news.atman.pl...
>>> Tym bardziej, że doświadczenia z jej kuchni regionalnej i w sumie dość
>>> siermiężnej są tylko jednym z miliona sposobów, a nie jedynie
>>> obowiązującym wzorcem.
>> To nie miał byc obowiązkowy wzór, ja nie prosiłem o jakieś hrabiowskie
>> przepisy, które i tak kucharz bez tytułu szlacheckiego przygotowywał.Kuchnia
>> siermiężna, ciekawe to bardzo, ja mimo udowodnionego pochodzenia, bardzo
>> lubię kwasnice którą sam przygotowuje i to nie jest hrabiowskie menu, a
>> bardzo goralskie jedzenie. Dajcie sobie Panie spokoj z docinkami ...
>
> Panie zirytowały się. Ponieważ to MOJE "irytujace" uwagi są tak naprawdę
> irytujace - PANIE się po pańsku zirytowały siermiężnością mojej kuchni i
> jedyną słusznoscią uwag 3333-)

A ta dalej swoje. Słuszność Twojego _autorskiego_ przepisu na rosół,
jest słuszna wyłącznie dla Ciebie.


--

Paulinka

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
14.04 Paulinka
14.04 Paulinka
14.04 krys
14.04 Aicha
14.04 medea
14.04 Qrczak
14.04 medea
14.04 Qrczak
14.04 Qrczak
14.04 Paulinka
14.04 Qrczak
14.04 Paulinka
14.04 Qrczak
14.04 Ikselka
14.04 Ikselka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Sztuka Edukacji wer. 6462
Próbna wiadomość
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6