Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!eternal-september.org!feeder.eternal-september.org!reader01.eternal-septe
mber.org!.POSTED!not-for-mail
From: John Doe <j...@d...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Chinski hokus pokus przy gotowaniu pierogow
Date: Fri, 11 Jan 2019 00:08:17 -0000 (UTC)
Organization: Doe inc.
Lines: 19
Message-ID: <s...@v...com>
References: <q106s2$inb$1@dont-email.me> <8UUYD.14474$3F1.5017@fx17.ams1>
<5c349b84$0$485$65785112@news.neostrada.pl>
<g...@m...uni-berlin.de>
<5c35004d$0$488$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@v...com>
<5c371be4$0$486$65785112@news.neostrada.pl>
Reply-To: John Doe <j...@s...com>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Injection-Date: Fri, 11 Jan 2019 00:08:17 -0000 (UTC)
Injection-Info: reader01.eternal-september.org;
posting-host="91192a6b10292c0492e9bbb00e11a1ea"; logging-data="7725";
mail-complaints-to="a...@e...org";
posting-account="U2FsdGVkX18Q0nipkR6q7Zh2SAmwmxqa"
User-Agent: slrn/1.0.3 (Linux)
Cancel-Lock: sha1:2vS/2Usz2vNg0jVCmtUOlhr19sw=
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:381723
Ukryj nagłówki

On 2019-01-10, Stokrotka <o...@i...pl> wrote:
>>
>> I to samo pisze w cytacie po angielsku w 1-szym poscie.
>
> Raczej nie masz racji.

Alez oczywiscie ze mam, to Tobie sie wydaje ze nie mam a przeciez tylko
wskazalem co mowil cytat oraz Waldemar.


> Dolewając wody, zimnej, nie spowodujesz mocniejszego ugotowania farszu,
> nawet jeśli był on surowy.
A wlasnie ze mozesz spowodowac, gdy te pierogi (pewnie Dim Sum) wyplyna
a ty dolejesz zimnej wody to schladzasz po prostu samo ciasto,ten
chwilowy spadek temperatury ledwie co oddzialowuje na farsz. Ma to
sprawic by przez chwile cienkie ciasto sie nie gotowalo

> Na pewno zaś zwiększy się końcowa ilość glutenu.
Ale tutaj nikt sie tym nie martwi oprocz Ciebie, wiec OFT.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.01 Marcin Debowski
11.01 John Doe
11.01 XL
11.01 Stokrotka
11.01 Stokrotka
11.01 Stokrotka
12.01 XL
12.01 Marcin Debowski
12.01 Pszemol
12.01 Pszemol
12.01 Pszemol
12.01 Stokrotka
12.01 d...@g...com
12.01 Stokrotka
12.01 John Doe
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.