Data: 2013-04-17 08:38:03
Temat: Re: Co z tym cukrem?
Od: "Stefan" <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ruda102" <j...@g...pl> napisał w wiadomości
news:kkl70i$vce$1@news.task.gda.pl...
>W dniu 2013-04-15 23:05, Ikselka pisze:
>
>> http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,143351626,14335162
6,ile_jest_cukru_w_cukrze.html
>>
>> Mam identyczne wrażenie, a i od pewnego czasu identyczne objawy kiedy
>> wypiję słodzoną herbatę. Coś polskim z cukrem jest nieteges, w smaku jest
>> mdły, nie zbryla się (a powinien!).
>
> Cukier dalej krzepi? :D
> Słodzić herbatę w XXI wieku, i to jeszcze mając świadomość, że wszystkie
> cukrownie są w obcych rękach? Toż to zbrodnia na ostatniej zdrowej tkance
> narodu polskiego!
>
> Ja nie słodzę, od kiedy cukier był na kartki. I nie narzekam :P
A ja prostestując przeciwko zdjęciu "Dziadów" z afisza i biciu studentów
przestałem słodzić w 1968 ( a cukrzycę typ II mam od paru lat:)))
pozdr
Stefan
|