Data: 2013-04-17 11:09:02
Temat: Re: Co z tym cukrem?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 17 Apr 2013 06:04:31 +0200, Ruda102 napisał(a):
> W dniu 2013-04-15 23:05, Ikselka pisze:
>
>> http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,143351626,14335162
6,ile_jest_cukru_w_cukrze.html
>>
>> Mam identyczne wrażenie, a i od pewnego czasu identyczne objawy kiedy
>> wypiję słodzoną herbatę. Coś polskim z cukrem jest nieteges, w smaku jest
>> mdły, nie zbryla się (a powinien!).
>
> Cukier dalej krzepi? :D
> Słodzić herbatę w XXI wieku, i to jeszcze mając świadomość, że wszystkie
> cukrownie są w obcych rękach? Toż to zbrodnia na ostatniej zdrowej
> tkance narodu polskiego!
Chyba cię pop...ło.
>
> Ja nie słodzę, od kiedy cukier był na kartki. I nie narzekam :P
Też nie słodzę, ale zcasem wypiję słodzoną. I zawsze wtedy mi jeździ pociąg
w brzuchu. Cukier ewidentnie jest fałszowany i ma dodatki antyzbrylające
dozowane "a jak się sypnie", padły mi 2 roje pszczół i jestem pewna, ze z
powodu jesiennego karmienia tym cukrem, właśnie Królewskim.
--
XL
http://gosc.pl/doc/1520456.Na-1000-pedofilow-400-to-
geje-a-1-to-ksiadz
|