Data: 2013-04-17 06:04:31
Temat: Re: Co z tym cukrem?
Od: Ruda102 <j...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2013-04-15 23:05, Ikselka pisze:
> http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,143351626,14335162
6,ile_jest_cukru_w_cukrze.html
>
> Mam identyczne wrażenie, a i od pewnego czasu identyczne objawy kiedy
> wypiję słodzoną herbatę. Coś polskim z cukrem jest nieteges, w smaku jest
> mdły, nie zbryla się (a powinien!).
Cukier dalej krzepi? :D
Słodzić herbatę w XXI wieku, i to jeszcze mając świadomość, że wszystkie
cukrownie są w obcych rękach? Toż to zbrodnia na ostatniej zdrowej
tkance narodu polskiego!
Ja nie słodzę, od kiedy cukier był na kartki. I nie narzekam :P
|