Data: 2012-04-17 01:09:43
Temat: Re: Debiuty
Od: Animka <t...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-04-16 09:54, Nixe pisze:
>
> Użytkownik "Animka"<t...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:jmfgdt$vqj$2@node2.news.atman.pl...
>> W dniu 2012-04-15 11:38, czeremcha pisze:
>>> Poza kisielami i budyniami z proszku - pierwsza próba to były bodajże
>>> naleśniki wg książki kucharskiej. Było tam, żeby patelnię smarować
>>> skórką ze słoniny i naleśniki były okropne... Wtedy jadało się je
>>> raczej tylko na słodko... A lat ile? Może z 10?
>>
>> Ja tam smażę na maśle.
>
> Naleśniki na maśle??
> Co kraj to obyczaj.
> Ja wyłącznie na skórce od słoniny/boczku.
Też mogą być dobre, ale ja nawet do aleśników z mięsem smażę naleśniki
na maśle i podsmażam też.
--
animka
|