Data: 2012-04-17 07:13:49
Temat: Re: Debiuty
Od: czeremcha <1...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 16 Kwi, 22:10, u...@d...invalid wrote:
> W dniu 2012-04-15 21:37, czeremcha pisze:
>
> > A co niby mogło zmienić smak mieszaniny mąki, jajka i mleka?
>
> > A wtedy praktykowało się smażenie na margarynie.
>
> Akurat z tłuszczy to chyba najgorzej wybrałaś. Margaryna zawsze miała
> intensywny smak (dla mnie przynajmniej nieprzyjemny). Do tego
> utwardzany, który jest już z fabryki wyszedł szkodliwy, pierwszy lepszy
> link:http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,101460,10288
519,Tluszcze_trans__ws....
Proponuję poczytać, co napisałam, zwracając uwagę zwłaszcza na
"wtedy".
"Wtedy" margaryna była nowoczesna i cool.
Ania
|