Data: 2006-10-21 15:09:30
Temat: Re: Definicja wloszczyzny
Od: "Andrzej" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Hanna Burdon" <b...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:ehdc5o$l2v$1@inews.gazeta.pl...
> In news:ehdbfr$d7b$1@news.onet.pl, cocoela wrote:
>> Wszystko zależy od tego co kto lubi... ale zgadzam się z Tobą, że dla
>> czosnku nie ma miejsca w rosole.
>
> A ja lubię czosnek w rosole, posuwam się nawet do tego, że po odcedzeniu
> warzyw ugotowany czosnek przeciskam przez sitko i dodaję do zupy. Za to
> kapusty bym do rosołu nie wrzuciła. DGCC. :-)
i właśnie dlatego o gustach się nie dyskutuje, ja bardzo lubię kapustę
ugotowana w rosole na 20min przed wyłączeniem rosołu
Jędrek
|