Data: 2014-10-07 19:07:09
Temat: Re: Festiwal Słoików Świata
Od: ikselk%g...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu wtorek, 7 października 2014 15:41:24 UTC+2 użytkownik Jarosław Sokołowski
napisał:
> Ba�a�an nie jest po to, by smakowa�. On smaki ma przyjmowa�, sam potrawy
>
> b�d�c jestestwem. To co� jak ry�, bia�y �uskany. Te� trudno
powiedzieďż˝,
>
> czy siďż˝ go lubi czy nie.
Sorry, ale tak pisze tylko ignorant kulinarny, smakowy impotent... Gdybyś tak o
herbacie pisał czy gatunkach kawy - zostaniesz potępiony. Bakłażan MA delikatny,
bardzo swoisty smak, który uwielbiam - podobnie jak ryż. A każda ich (bakłażanów,
ryżu) odmiana ma SMAK swoisty, inny.
Bardzo lubię same duszone i smażone/grillowane bakłażany, a z ryżowych odmian wręcz
uwielbiam ryż okrągły (właśnie ze względu na SMAK używam tylko tego, a kiedy go
gotuję jako dodatek, sporą część zjadam bez dodatków), a nie znoszę
najpowszechniejszego u nas w sklepach podłużnego, szczególnie paraboiled - właśnie ze
względu na SMAK. Ryż dziki też ma smak bardzo swoisty.
|