Data: 2014-10-08 12:16:14
Temat: Re: Festiwal Słoików Świata
Od: ikselk%g...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu środa, 8 października 2014 12:10:26 UTC+2 użytkownik masti napisał:
> i...@g...com wrote:
>
>
>
> > W dniu środa, 8 października 2014 12:03:58 UTC+2 użytkownik bbjk napisał:
>
> >> W dniu 2014-10-08 11:38, FEniks pisze:
>
> >>
>
> >>
>
> >>
>
> >> >
>
> >>
>
> >> > E tam, ja bym ujęła - przynajmniej te obelgi i jedno "a" w określeniu
>
> >>
>
> >> > ryżu (tego preparowanego).
>
> >>
>
> >>
>
> >>
>
> >> Nie wiem, dlaczego u nas dość komicznie ludzie często ryż parboiled
>
> >>
>
> >> nazywają parabolicznym. Tę nazwę można przybliżyć jako podgotowany.
>
> >>
>
> >> Co do obelg - szkoda gadać, każdy widzi, to jak z tym koniem.
>
> >>
>
> >>
>
> >>
>
> >> > A bakłażana to najbardziej lubię zapiekanego z pomidorem i mozzarellą.
>
> >>
>
> >> Mnie chyba najbardziej przeszkadza jego konsystencja. Ale cieszą oko
>
> >>
>
> >> świeże lśniące na straganie.
>
> >>
>
> >> --
>
> >>
>
> >> B.
>
> >
>
> > Gdzie TY, kobieto, widzisz "paraboliczny"?
>
>
>
> to posłuchaj jak niedouczeni ludzie mówią
>
Pani czepiała się mojego "paraboiled" z literówką.
|