Data: 2014-10-08 12:10:26
Temat: Re: Festiwal Słoików Świata
Od: masti <g...@t...hell>
Pokaż wszystkie nagłówki
i...@g...com wrote:
> W dniu środa, 8 października 2014 12:03:58 UTC+2 użytkownik bbjk napisał:
>> W dniu 2014-10-08 11:38, FEniks pisze:
>>
>>
>>
>> >
>>
>> > E tam, ja bym ujęła - przynajmniej te obelgi i jedno "a" w określeniu
>>
>> > ryżu (tego preparowanego).
>>
>>
>>
>> Nie wiem, dlaczego u nas dość komicznie ludzie często ryż parboiled
>>
>> nazywają parabolicznym. Tę nazwę można przybliżyć jako podgotowany.
>>
>> Co do obelg - szkoda gadać, każdy widzi, to jak z tym koniem.
>>
>>
>>
>> > A bakłażana to najbardziej lubię zapiekanego z pomidorem i mozzarellą.
>>
>> Mnie chyba najbardziej przeszkadza jego konsystencja. Ale cieszą oko
>>
>> świeże lśniące na straganie.
>>
>> --
>>
>> B.
>
> Gdzie TY, kobieto, widzisz "paraboliczny"?
to posłuchaj jak niedouczeni ludzie mówią
--
mst <at> gazeta <.> pl
"-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości?
-Wiem co mówię. To grunt zabija!" T.Pratchett
|