Data: 2014-10-08 12:07:14
Temat: Re: Festiwal Słoików Świata
Od: ikselk%g...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu środa, 8 października 2014 12:03:58 UTC+2 użytkownik bbjk napisał:
> W dniu 2014-10-08 11:38, FEniks pisze:
>
>
>
> >
>
> > E tam, ja bym ujęła - przynajmniej te obelgi i jedno "a" w określeniu
>
> > ryżu (tego preparowanego).
>
>
>
> Nie wiem, dlaczego u nas dość komicznie ludzie często ryż parboiled
>
> nazywają parabolicznym. Tę nazwę można przybliżyć jako podgotowany.
>
> Co do obelg - szkoda gadać, każdy widzi, to jak z tym koniem.
>
>
>
> > A bakłażana to najbardziej lubię zapiekanego z pomidorem i mozzarellą.
>
> Mnie chyba najbardziej przeszkadza jego konsystencja. Ale cieszą oko
>
> świeże lśniące na straganie.
>
> --
>
> B.
Gdzie TY, kobieto, widzisz "paraboliczny"? - pośmiej się z "lubię zapiekanego
bakłażana" lepiej.
|