Data: 2002-12-09 09:48:39
Temat: Re: Galaretki - plusy i minusy
Od: "Chaciur" <gchat@na_wirtualnej_polsce.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Jan Werbiński <j...@p...zgora.sdi.tpnet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:at174h$j86$...@n...tpi.pl...
> OK, zawierają ale znaczenie praktyczne jest równe zeru.
> % zawartości pełnowartościowego białka w mięsie, nabiale, mleku i jajkach
> jest wystarczający do traktowania ich jako pokarmy zawierające
> pełnowartościowe białko.
> Osoby_które_szukają_pokarmów_zawierających_pełnowart
ościowe_białko_otrzymały
> _pomocną_odpowiedź.
> 5% białka na 85% węglowodanów w niektórych roślinkach to zdecydownaie nie
> jest dobry stosunek.
:) żartowniś z Ciebie
> Podane przez Ciebie warzywa są argumentem w bezcelowej dyskusji i w
> przypadku szczegółowych dociekań. W kontekscie wątku, diety, poruszanych na
> tej grupie problemów Twoje argumenty nikomu nie pomogą.
> Twoja_wypowiedź_nie_pomogła_wiele_pytającemu_o_pełno
wartościowe_białko.
Nie. Moje argumenty mają na celu sprostowanie
archaicznego podziału białek na nadrzędne-zwierzęce
i podrzędne-roślinne. A że padło akurat na Ciebie
to istny przypadek.
pozdrawiam Chaciur
|