Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Gęsie pipki Re: Gęsie pipki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Gęsie pipki



« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin2!goblin1!goblin.stu.neva.ru!peer02.fr7!futter-mich.highwinds-media.com!new
s.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-sp
o-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
User-Agent: NewsTap/5.2.6 (iPhone/iPod Touch)
Cancel-Lock: sha1:YWfwN3ewA5Sg550lj/QUEhlL09U=
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Message-ID: <5a0dd3a4$0$5145$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re: Gęsie pipki
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Mime-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
From: XL <i...@g...pl>
References: <o...@t...home>
<5a0d7c1a$0$649$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<5a0da9e9$0$5159$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<5a0dc944$0$5145$65785112@news.neostrada.pl>
Date: 16 Nov 2017 18:06:28 GMT
Lines: 41
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.185.143.37
X-Trace: 1510855588 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 5145 79.185.143.37:59925
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2383
X-Received-Body-CRC: 406404439
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:379550
Ukryj nagłówki

XL <i...@g...pl> wrote:
> Trefniś <t...@m...com> wrote:
>> W dniu .11.2017 o 16:08 XL <i...@g...pl> pisze:
>>
>>> Trefniś <t...@m...com> wrote:
>>
>> (...)
>>>> A kto próbował frytek wstępnie "konfitowanych" przed zrumienieniem, ten
>>>> docenia różnicę :)
>>>>
>>>
>>> Oczywiście! Bo są jedyne wg mnie prawdziwe frytki przecież. Tzw.
>>> belgijskie.
>>> http://m.beszamel.se.pl/ziemniaki/frytki-belgijskie-
przepis-na-chrupiaca-przekaske-idealna-na-party-w-ka
rnawale,1426/
>>>
>>
>> Znajomy pożeracz frytek z McDonaldsa, wprawdzie ich nie próbował, ale był
>> dość sceptyczny...
>> Ale on z gatunku tych, co nawet świeże pomidory polewa keczupem. Widziałem
>> na własne oczy - obrzydliwość!
>>
>> Ale dlatego, dla gości, raczej nie robię pizzy. Zwykle jest to focaccia.
>> Bo ludzie takie śmieszne rzeczy nazywają "dobrą pizzą", że wolę zrobić
>> potrawę, której nie znają z knajpy. U mnie na stole keczupu nie ma, bo
>> jeszcze gotowi ją polać, "bo jest" :)
>>
>
> Na przyjęciach generalnie i z zasady nie serwuję keczupu,

bo podaję tyle domowych marynat itp., że i tak nikt keczupu nie tknie,

> to nie ma tego
> problemu.
> Keczup u nas ma prawo pojawić się jedynie do parówek na domowe śniadanie
> lub przy ognisku, na podwórku, do pieczonych kiełbasek.
>

J.w.

--
XL

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
17.11 Qrczak
17.11 XL
17.11 Qrczak
17.11 XL
17.11 Qrczak
17.11 Trefniś
17.11 Qrczak
17.11 Trefniś
18.11 XL
18.11 XL
18.11 Trefniś
18.11 XL
18.11 Trefniś
18.11 XL
18.11 Trefniś
Taro.
Co w zielonym koprze piszczy?
baranina jagnięcina
Co w chlebie piszczy?
świąteczne ciasto bergamotkowe
Petycja o likwidację Ministerstwa Zdrowia
Ktoś coś sobie ozonuje?
chrupiące osmiorniczki miodowe
Martwa grupa.
Z łezką w oku.
Vive la France!
E viva Espa?a!
Re: FREE CLASSIFIEDS
,,MY używamy PRAWDZIWEGO!"
La vera Italia!
Taro.
Dla Pinokia :-)
Wydajemy e-zina?
STARKING
Bób z PNOS.
Co ważniejsze: Wolność czy Prawda...?
John Eldredge - różnice między mężczyznami a kobietami
JP2 o Jaruzelskim
Freud miał troszkę racji
Co w zielonym koprze piszczy?
Badania długofalowe "Dunedin"
Uzależnienie od cukru jak heroinowe
Odpadł kawałek tynku z balkonu czym zalepic ?
Świat potępił żydowski rasizm!
Trzeba uruchomić Narodowy Program Ojciec-Polak.


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X