Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ile zaczynu? Re: Ile zaczynu?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ile zaczynu?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!.POSTED!not-for-mail
From: medea <x...@p...fm>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Ile zaczynu?
Date: Mon, 13 Feb 2012 17:07:31 +0100
Organization: ICM, Uniwersytet Warszawski
Lines: 16
Message-ID: <jhbcg2$g1n$1@news.icm.edu.pl>
References: <jh2v6t$nks$2@news.icm.edu.pl> <jh30on$pdb$1@inews.gazeta.pl>
<jh31hp$mkn$1@news.icm.edu.pl>
<4f351b5b$0$1255$65785112@news.neostrada.pl>
<jh379i$8fl$1@mx1.internetia.pl>
<4f3526bd$0$26699$65785112@news.neostrada.pl>
<jh399c$g7v$1@mx1.internetia.pl>
<4f35351e$0$1256$65785112@news.neostrada.pl>
<jh47j8$q7p$2@inews.gazeta.pl>
<4f368a01$0$26684$65785112@news.neostrada.pl>
<jh6f3g$p6m$1@inews.gazeta.pl>
<4f377ac4$0$26701$65785112@news.neostrada.pl>
<jh8dcp$skp$1@inews.gazeta.pl> <jh96oc$6i1$1@news.icm.edu.pl>
<4f38e879$0$1220$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: bcy241.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.icm.edu.pl 1329149250 16439 83.27.240.241 (13 Feb 2012 16:07:30 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...icm.edu.pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 13 Feb 2012 16:07:30 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:9.0) Gecko/20111222 Thunderbird/9.0.1
In-Reply-To: <4f38e879$0$1220$65785112@news.neostrada.pl>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:342288
Ukryj nagłówki

W dniu 2012-02-13 11:39, krys pisze:
> medea wrote:
>
>> W dniu 2012-02-12 14:04, Qrczak pisze:
>>> Czyli podsumowując dla medei: jakby nie robić, zawsze wychodzi.
>> I z tą nieutrudzoną nadzieją ciągle dosypuję mąki, dolewam wody i czekam.
> Chleb już robiłaś, czy dopiero zaczyn?
> Bąbelkuje?

Bardzo słabo bąbelkuje, ale zaczyna pachnieć kwaśno, może to dobry znak...
Raz próbowałam na tym zrobić chleb, ale ciasto w ogóle nie rosło.
Dosypałam mąki, dolałam wody i czekam jeszcze.

Ewa


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
13.02 bulka paryska
13.02 bulka paryska
13.02 Ikselka
13.02 medea
13.02 bulka paryska
13.02 medea
14.02 bulka paryska
14.02 michalek
14.02 krys
14.02 medea
14.02 krys
15.02 Tomasz (Jenot) Stafiński
19.02 Qrczak
19.02 medea
19.02 Qrczak
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?