Data: 2012-02-14 00:10:40
Temat: Re: Ile zaczynu?
Od: "bulka paryska" <z...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "medea" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:jhc0rk$1r2$1@news.icm.edu.pl...
> Szkoda, bo już miałam Cię skomplementować - i za blog, i za urodę.
------------
No jaka szkooooooda <placze rzewnie> ...
ze sie przyznalam tak prostodusznie ....
> /.../ Dzięki, dzięki. Ja to jednak mam mało cierpliwości, bo w ogóle nie
> wzięłam pod uwagę tak długiego wyrastania. ;) No cóż, trzeba się hartować
> w bojach. Jutro może przystąpię do kolejnej akcji na froncie.
> Aha, wodę dałam źródlaną, ale niestety przegotowaną. A mąkę żytnią 720.
------------
Ja nie wiem, co to 720, kupuje na bazarku (tak? - u nas: na Kleparzu)
z worka, albo w sklepie eko - powinien byc pelny przemial, inaczej malo
bakterii :)
Do zaczynu, bo potem mąke to juz dodaje whatever w domu mam.
Powodzenia w kazdym razie :)
bp
|