« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!peer03.iad.highwinds-media.c om!news.highwinds-media.com!feed-me.highwinds-media.com!nx01.iad01.newshosting. com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo- b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail From: "Stokrotka" <o...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <lars39$ng9$1@node2.news.atman.pl> Subject: Re: Jak dobrze usmażyć steka? Date: Sat, 11 Jan 2014 20:14:59 +0100 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 Lines: 29 Message-ID: <52d19840$0$2169$65785112@news.neostrada.pl> Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: apn-77-115-47-215.dynamic.gprs.plus.pl X-Trace: 1389467715 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 2169 77.115.47.215:1047 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl X-Received-Bytes: 2272 X-Received-Body-CRC: 133301371 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:354121 Ukryj nagłówki Wołowina jest twarda i suhawa, taką ma naturę. |
Zobacz także