Data: 2014-01-12 00:01:07
Temat: Re: Jak dobrze usmażyć steka?
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 11.01.2014 23:52, Grzegorz Prędki pisze:
> No tak, caly swiat nie soli, ale takie wg. przepisu z maka i sola nagle
> wychodza super.
> Aha, pracuje w gastronomii, smazymy tygodniowo sporo stekow i troche sie
> na tym znam.
Super, naprawdę :D
Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie dałam tu do zrozumienia, że się nie
znasz, to po pierwsze...
Po drugie powtórzę to jeszcze raz - nie użyłam mąki.
Po trzecie faktycznie wyszły super i choćbyś jeszcze nawet tupnął nogą,
to tego nie zmienisz :D
"pwz" zapytał: jak smażycie steka wołowego, aby wyszedł miękki?
Odpowiedziałam na jego pytanie, jak je zrobiłam, na czym bazowałam i
faktycznie wyszły miękkie.
Podałam linka do strony Joasi, bo na jej wskazówkach bazowałam, ale
dokładnie robiłam je tak:
www.kuchniaanai.blogspot.com/2013/08/beef-steak.html
?
--
Pozdrówki
Anai
*** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk: http://kuchniaanai.blogspot.com/ ***
~*~ Moje słit focie: http://infobot.pl/r/26aE *
http://annamagdalenape.deviantart.com/gallery/ ~*~
"Jesteśmy tylko szczególnie zaawansowaną w rozwoju odmianą małp na
niezbyt ważnej planecie, krążącej wokół całkiem przeciętnego Słońca. (S.
Hawking)
|