Data: 2007-11-30 09:37:37
Temat: Re: Jak ugotować?
Od: "Roman Rumpel" <romane@screwspam,gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los dość niespodziewanie napisał(a):
> In article <fin6kn$3t1$5@nemesis.news.tpi.pl>,
> Jerzy Nowak <0...@m...pl> wrote:
>
>> Roman Rumpel pisze:
>> > [...] bo jest go najwięcej w tym co m. in. najbardziej lubię:
>> > w parmezanie [...]
>>
>> Możesz rozwinąć?
>> pozdr. Jerzy
>
> A co tu rozwijać. W parmezanie i innych żółtych serach jest dużo
> glutaminianu sodu. Podobnie wpomidorach. Także w mięsie, rybach i
> licznych innych produktach.
>
> Władysław
Googiel nakarmiony dwoma słowami glutaminian parmezan wyrzuca już na
pierwszym miejscu taki artykulik sprzed dwóch lat z Polityki
http://wiadomosci.onet.pl/1245599,242,kioskart.html
--
Roman Rumpel GG 9429617 Skype: rumpel.roman
"kiedy zażywam żeń-szeń, to pamiętam, gdzie położyłem Viagrę"
C Hollywood Homicide
www.ip.biz.pl
|